Cartas al azar
Más popular
Más nuevo
Última
De: Kestas
Escrita : 04-11-2021
Será enviada : 04-11-2031
Sveikas gyvas,

Įdomu paskaityti spėjimus, padarytus prieš 10 metų. Dabar taip lengva (ir įdomu) juos follow-up‘inti. Taigi, spėjimai, kurie buvo padaryti anksčiau ir dabartiniai komentarai:

1. Sodra jau bankrutavo, o grynieji pinigai vis mažiau populiarūs - juos pakeitė mobilūs mokėjimai. - Sodra gyvuoja kaip gyvavusi, ir panašu, kad bankrutuos dar negreitai. Mobilūs mokėjimai „ant bangos“, bet dar „be proto“ yra daug grynųjų.
2. Beveik kiekvieną žmogaus dalį medikai gali pakeisti arba atauginti. - Čia dar laaabai toli iki to.
3. Išrastas benzino pakaitalas ir masiškai naudojamas automobiliuose. - Panašiai. Tik gal ne „masiškai“.
4. Futbolas Lietuvoje aplenkė krepšinį, kur taip ir likome Europos vidutiniokai. - Čia jau blogai. Nei krepšinis, nei futbolas Lietuvoje neblizga, net neaišku kokios sporto šakos imtis.
5. Virtualūs ekranai namuose ir versle jau įprastas reiškinys. - Perspektyvos yra, bet kol kas pažengta labai kukliai.
6. Mobilieji telefonai yra plonesni ir lankstūs, o kompiuteriai tampa miniatiūriniai ir integruojami į daiktus. - Pažengta, taip sakant, „kukliai“.
7. Niekas nebemiršta nuo vėžio. - Deja.
8. Kiekvienas įrenginys turi liečiamą ekraną ir yra išmanus. - Norėtum:).
9. Pagaliau stovi LT nauja atominė ir normalus futbolo stadionas:). Atominės nėra, stadiono irgi. - Taip ir gyvename.
10. Išmanieji ir žmogaus kūne nešiojamieji įrenginiai leidžia nustatyti ligas joms tik prasidėjus, arba pagal genetinį kodą – dar anksčiau. - Čia stipru. Net ir po 50 metų neaišku ar taip bus.
11. Po kiek laiko EU apskritai iširs. - Kol kas išėjo tik Didžioji Britanija.

Galiu pasakyti tik tiek, kad mes labai gerai galvojame, kad viskas bus greit, bet realybėje viskas labai ilgai užtrunka. Kai kuriems pokyčiams reikia n metų, o gal net n+k. O kai kurie pokyčiai bus galimi tik pasikeitus kartoms. Beje, o kažkas nutinka, apie ką net nepagalvojame arba net “nesišvietė”.

Todėl faktas vienas, kad reikia rūpintis, kad tavo artimiesiems būtų gerai, o tada ir tau bus gerai. Ir jei kiekvienas bus bent truputį geresnis nei ankstesnė karta, manau, visi tik laimės!

P.S. Spėjimai išlieka tie patys. Susitikrinsime dar po 10 metų.

Iki!
Kęstas, 2021 11 04
Compartir :
 
Volver
 
 
Siguiente
 
Frase del día
 
Crear una promesa
 
Escriba carta